Top 5 dolog, amit megtehet a Gran Canaria

Kétségtelen, az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, amíg a látogató a kanári van egy szép hajókiránduláson. De ez a hajóút válhat felejthetetlen, ha azt szeretné, hogy üldözőbe egyes delfinek !

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy felejthetetlen hajókiránduláson, hogy delfinek és más cetfélék a környezetükben. Ez a tökéletes kaland az egész családnak! A gyerekek és a felnőttek is többet megtudni a tengeri élővilág.

Utazik a gyerekekkel? Vagy te egy hullámvasút rajongó? Jó szórakozást nem kérdés kor … Bármikor élvezheti a jó nap a vidámparkban “Holiday World”. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élvezze a filmet a 6D mozi ! Vagy élvezze a tipikus látnivalók, mint a Ferris kerék, kalózhajó, hullámvasút és a lökhárító autó, sok más látnivaló.

A dűnék Maspalomas biztosan egy fantasztikus hely, amit nem szabad kihagyni, ha a kiadások a nyaralás a Kanári-szigeteken. Természetesen, a legjobb módja, hogy felfedezzék ezt az egyedülálló hely a fedélzeten egy teve. Egy kört fedélzetén a teve teljesen jó élmény !

Dennis Jarvis – 2010

Ön úgy fogja érezni, mint egy tuareg közepén a Szahara, lovaglás a teve a sivatagi táj Maspalomas. Ha nem tudja, hogy hol foglaljon szobát a Kanári-szigetek, érdemes egy pillantást vetni a fantasztikus ajánlatok szállás ezen a területen.

Szeretné érezni, mint minden az ő spagetti western? Ha igen, ne hagyja ki a “Sioux City Park”. Ez a fantasztikus vidámpark majd úgy érzi, mint egy igazi cowboy! A látogatás a park garantálja a felejthetetlen kaland egy autentikus város.

Ez a téma park nyújt érdekes mutatja, hogy újra, a humor, a néhány tipikus történet a régi nyugati: bankrablások, párbajok, bálok és egyéb műsorok. Az élmény 100% ajánlott.

Egy kört a hajón egy katamarán segít pénzt megtakarítani, a következő okok miatt: 1. ok: a fedélzeten egy katamarán akkor ételek és italok all inclusive szolgáltatást. 2. ok: a fedélzeten egy katamarán élvezni fogja a jó kirándulás az Atlanti-óceán, valamint a bálnák, teknősök, delfinek és más vízi állatok. Kétségtelenül a legjobb módja annak, hogy meghódítsa a tenger fedélzetén Katamarán !.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *